A győrszentiváni szinesfém kereskedők büntetőügye folytatódik

Tárgyalás időpontja: 
2015. november 9., hétfő 09.00
Ügy tárgya: 
adócsalás bűntette
Ügyszám: 
B.435/2014.
Tárgyalás helyszíne: 
Győr, Szent István út 6.
Tárgyaló: 
Nagyterem
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

 

A sajtóban a győrszentiváni színesfém kereskedők ügyeként ismertté vált büntetőügy tárgyalása tanúk meghallgatásával folytatódik.

Folytatólagos tárgyalás: 2015. november 10. 9 órai kezdettel

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Egyéb információ: 

A bíróság a tárgyalásokat az épületben rendelkezésre álló legnagyobb befogadóképességű tárgyalóteremben tartja, a Törvényszék (Győr, Szent István út 6.) épületének emeletén található Sólyom Andor díszteremben, ahol a tárgyalás nyilvánosságát a bíróság a legmesszemenőbb mértékben biztosítani kívánja, így a sajtó számára is biztosít helyet a tárgyalóteremben.

A tárgyalás nyomon követése és a tárgyalóteremben várható jelentős létszámra tekintettel a bíróság a terem hangosítását is biztosítja.

Felhívja a bíróság a figyelmét azon személyeknek – így a hozzátartozóknak, a sajtó munkatársainak – akik a tárgyaláson hallgatóságként meg kívánnak jelenni, hogy a tárgyaláson való részvételi szándékukat a tárgyaláshoz kapcsolódó biztonsági intézkedésekre és a tárgyalás napján várható ügyfélforgalomra, az épületbe való bejutás megkönnyítése érdekében előzetesen írásban a matek@gyorvb.birosag.hu e-mail címen jelezzék.

Akik már jelezték részvételi szándékukat, külön újabb regisztrációt nem kell, hogy küldjenek.

 

Az előzetes regisztrációban a sajtó munkatársai tüntessék fel személyi adataik mellett a sajtóorgánumot, amelyet képviselnek. A bíróság a sajtó munkatársai számára korlátozott számban tud helyet biztosítani a tárgyaláson, így a részvételnél az előzetes regisztráció időbeliségét veszi figyelembe a bíróság.

Felhívja a bíróság valamennyi hallgatóságként a tárgyaláson résztvevő személy figyelmét, hogy a tárgyalásra személyazonosító okmányát – személyigazolvány, útlevél - hozza magával és a tárgyalást megelőzően olyan időpontban jelenjenek meg, hogy a biztonsági ellenőrzés lefolytatását követően a tárgyalás a kitűzött időpontban megkezdődhessen.

 

Eljáró bíróság: