Sajtóközlemény

2023. december 1.

A Győri Törvényszék elsőfokú ítéletében a vádlottat bűnösnek mondta ki egy rendbeli halált okozó közúti veszélyeztetés bűntettében és egy rendbeli ittas járművezetés bűnvétségében és őt halmazati büntetésül 7 év börtönbüntetésre, 6 év járművezetéstől eltiltásra és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte és kötelezte közel 700.000 forint bűnügyi költség megfizetésére.

2023. október 27.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte a koroncói emberölési ügy gyanúsítottjának letartóztatását.

2023. július 20.

A Győri Törvényszék illetékességi területén működő Győri járásbíróságon két fogalmazói álláshelyre nyúthatnak be pályázatot a jelentkezők. 

Pályázati feltételek, határidő és fontos tudnivalók az alábbi fájlokban találhatók:

2023. május 22.

 

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte a pénteken Mosonmagyaróváron történt emberölési ügy gyanúsítottjának letartóztatását.

2023. március 10.

A Győri Járásbíróság a vádlott tárgyalás tartása iránti kérelme alapján megtartott előkészítő ülésén a korábbi büntető végzését hatályon kívül helyezte és ítéletében a vádlott bűnösségét állapította meg közúti baleset gondatlan okozásának vétségében és ezért a vádlottat 1 év 8 hónap szabadságvesztésre és 1 év 10 hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte.

2022. augusztus 22.

A Győri Törvényszék másodfokú tanácsa a Győri Járásbíróság végzését helybenhagyta, így a csalás bűntettével vádolt énekes az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának a kihirdetéséig bűnügyi felügyelet alatt áll.

2022. július 5.

A Győri Járásbíróság a mai napon megszüntette a vádlott letartóztatását és egyúttal a letartóztatás fenntartására irányuló ügyészségi indítványt elutasította. Elrendelte az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának a kihirdetéséig a vádlott bűnügyi felügyeletét.

2022. július 1.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2022. október 3. napjáig meghosszabbította a mosonmagyaróvári késeléses ügy gyanúsítottjának a letartóztatását.

2022. június 3.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája által a tegnapi napon letartóztatás megszüntetéséről szóló határozatot a Győri Törvényszék másodfokú tanácsa megváltoztatta és a gyanúsított letartóztatását egy hónappal – 2022. július 6. napjáig meghosszabbította.

Korábbi hír:

2022. június 3.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte a mosonmagyaróvári késeléses ügy gyanúsítottjának a letartóztatását.