Ismét hazaiak sikerével zárult a VI. dr. Géczi Balázs Streetball Emléktorna

A győri Nádorvárosi Közoktatási Központ tornacsarnoka adott otthont a Győri Törvényszék által szervezett streetball tornának. A Győri Törvényszék munkatársai a már VI. alkalommal megrendezett kosárlabda tornával emlékeztek a 2009-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal polgári bíró kollégájukra, dr. Géczi Balázsra.

A győri és a régió bíróságain is egyre népszerűbb kosárlabda tornán hét felnőtt csapat küzdelme mellett négy gyermekcsapat külön versenyén is szurkolhattak az érdeklődők.

A tornán idén is részt vett két győri, valamint a veszprémi, a székesfehérvári, a tatabányai bíróságok csapata. Ezen felül a Győri Ítélőtábla és az Országos Bírósági Hivatal is képviseltette magát a kupán. Ezúttal a győriek közül a Pingvinek hódították el az első helyet, az ezüstérmet a székesfehérváriak szerezték meg, a bronzérmes Országos Bírósági Hivatalt megelőzve.

A streetball emléktornát a rendezvény házigazdája, dr. Takács József, a Győri Törvényszék elnöke nyitotta meg. A győzteseknek járó kupákat dr. Kiss János, a Győri Járásbíróság elnökhelyettese és dr. Gécziné dr. Bárdosi Eszter adták át. A rendezvényen nézőként a torna névadójának szülei és testvére is részt vettek.