Akadálymentesség

Győri Törvényszék épülete
Az épület mellett mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhely áll rendelkezésre. A mozgáskorlátozottak, valamint a hallás- és látássérültek, az épületekbe akadálytalanul bejuthatnak. A korábbiakban kialakított, kiépített hangos térkép és felszerelt eszközök segítségével a mozgásuk az épületen belül akadálytalan, részükre saját mellékhelyiség is rendelkezésre áll. Mozgáskorlátozott liften lehet feljutni és megközelíteni a földszinti tárgyalókat. Az épület valamennyi tárgyalóterme és a kezelőirodák akadálymentesek.
További információk az akadálymentesítőséről a kezelőirodákban kérhetők.

Győri Járásbíróság
Az épület mellett mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhely áll rendelkezésre. Az épületbe a bejutás teljes egészében akadálymentesített. A korábbiakban kialakított, kiépített hangos térkép és felszerelt eszközök segítségével a mozgásuk az épületen belül akadálytalan, részükre saját mellékhelyiség is rendelkezésre áll. Mozgáskorlátozottak részére kialakított liften lehet feljutni és megközelíteni a földszinti tárgyalókat. Az épület tárgyalótermi szintje, valamint a kezelőirodák teljes körűen akadálymentesek.
További információk az akadálymentesítőséről a kezelőirodákban kérhetők.

Soproni Járásbíróság
Az épület mellett mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhely áll rendelkezésre. Az épületbe a bejutás teljes egészében akadálymentesített. A korábbiakban kialakított, kiépített és felszerelt eszközök segítségével a mozgásuk az épületen belül akadálytalan, részükre saját mellékhelyiség is rendelkezésre áll. Az épület tárgyalótermi szintje, valamint a kezelőirodák akadálymentesek.
További információk az akadálymentesítőséről a kezelőirodákban kérhetők.

Mosonmagyaróvári Járásbíróság
Az épület mellett mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhely áll rendelkezésre. Az épületbe a bejutás teljes egészében akadálymentesített. A korábbiakban kialakított, kiépített hangos térkép és felszerelt eszközök segítségével a mozgásuk az épületen belül akadálytalan, részükre saját mellékhelyiség is rendelkezésre áll. Mozgáskorlátozottak részére kialakított liften lehet feljutni és megközelíteni a földszinti tárgyalókat. Az épület tárgyalótermi szintje, valamint a kezelőirodák akadálymentesek.
További információk az akadálymentesítőséről a kezelőirodákban kérhetők.

Győri Törvényszék Közigazgatási és Munkaügyi Ügyszak
Az épület mellett mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhely áll rendelkezésre. Az épületbe a bejutás teljes egészében akadálymentesített. A korábbiakban kialakított, kiépített és felszerelt eszközök segítségével a mozgásuk az épületen belül akadálytalan, részükre saját mellékhelyiség is rendelkezésre áll. Mozgáskorlátozottak részére kialakított rámpán lehet feljutni és megközelíteni a földszinti kezelőirodát. Igény esetén az ügyfelek kérésére a Győri Járásbíróság földszintjén – ami teljesen akadálymentesített – megtarthatók a tárgyalások.
További információk az akadálymentesítőséről a kezelőirodákban kérhetők.